Dropkick Murphy´s - Forever

 
(061125-071125)

 

 



Enjoy!

Kalas <3

Min ♥lillasyster♥ fyllde 20 förra helgen så idag blir det kalas med familjen. Saft och bullar och en massa annan delicious bukutfyllning har utlovats. Weehoo :) Ingen risk att man blir undernärd här inte ;) Jag bara älskar traditionella, old school, barnkalas. Det blir man aldrig för gammal för. Men att våga hoppas på fiskedamm, eller skattjakt, är nog lite för mkt ^^

Uppdaterar och sånt när jag kommer hem igen. Så, va ska ni göra idag då?

Enjoy!

Fan ta blogg.se!

Seriöst. Jag blir så trött på detta! Blogg.se krånglar fanimej oftare än det fungerar. Händer så ofta att man skrivit ett inlägg, så loggas man plötsligt ut, och så försvinner inlägget. Stor risk att jag sitter och skriver ett liknande inlägg igen.

yhigejkgfrhfkhoijhrfjhkwhhhkugkjgjhhhhghghghgdssfdbnm,liuytrdvbnjhlkjoijoijojpo
hhgdrdsdgvbbnkpoiutgtdvbm,.lkjiufdfcvbnbvcsdyuuiufdfhdsdfjklöölölnnbvcfdsdxcvh
lufdnobtyjkmgsghknlkgdfnkpoyrsfjnvfegbjyhfdcbkkhvmgfbtyuioiuytdfbvcvbnkjhgfdfi

fuck fuck fuck


Enjoy!


Tidigt inlägg!

Godmorgon!

Usch. Det borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt. Känner mig mer död än levande. Men tänkte passa på att skriva ett kort inlägg nu innan jobb. Jag brukar bara uppdatera bloggen på kvällen, och det känns lite sådär. Det räcker inte ^^

Så vad händer idag då? Som det ser ut nu blir det först jobb, och sen ska jag iväg och handla. Ska måla om i sovrummet och köket, så ska fixa en massa färg :) Om jag orkar blir det ett träningspass.. Men som sagt om jag orkar  ;)

Va ska ni hitta på idag?

Enjoy!

Parfym

Hej!

Sorry att jag inte skrivit nåt idag. Här har varit full rulle känns det som. Jobbat, handlat, tränat och lagat mat. Haft mycket att stå i. Hihi det lät vuxet ^^ Sen har jag också ringt några "viktiga" samtal. Ni vet såna samtal man vet att man måste ringa, men man vill inte. Man drar ut på det så länge som det bara går. I mitt fall har jag inte orkat ta tag i det. Men nu har jag i alla fall sagt upp mitt Comhem bredband :) Så trött på deras avbrott och störningar. Betalar jag, ska det fungera. Datanörd som jag är ^^

Så nu blir det stadsnätet istället. Mkt billgare, och det ska tydligen vara mkt bättre. Det jag idag betalar 319 spänn i månaden för, kommer kosta 99 spänn. Jippi! Får hålla tummarna :)

En sak till. Var ju en sväng hos morsan innan. De ska åka till Thailand, så hon undrade om jag ville beställa nåt från tax-freen. Oh yes, klart jag vill! Blir bla en Hugo Boss-parfym, Deep Red. Haft den parfymen i åratal nu, and I just love it. Luktar så gott :)
image38

Vilken är er absoluta favvoparfym?

Enjoy!

Arg?!

Jag retar mig på mycket, mest småsaker, men ändå. Händer nåt litet, kan jag gå och tänka på det forever o reta mig. Ofta blir jag vansinnig, men brukar försöka räkna till tio, och hålla ilskan inom mig. Men ibland varken vill, eller klarar, jag det. Det sistnänmda hände nyss i pizzerian. Jag brukar alltid beställa en vanlig pizza, och ett extra pizzabröd.

Irritationsmoment 1
När jag ringer, och försöker ha en så fejkad och trevlig röst som möjligt (jag e annars rätt så kort i tonen), är ofta han som svarar sur och otrevlig. Direkt när jag sagt vilken pizza jag ska ha, brukar han lägga på! Eftersom jag ska ha ett bröd också, har jag två alternativ, antingen hoppar jag över brödet, eller så ringer ja upp igen.

Irritationsmoment 2
Pizzabagaren lägger pizzan i en sån vanlig pizzakartong, men lägger fanimej brödet ovanpå. Visst jag bor bara 50 meter från pizzerian, men det hinner ju bli kallt! Och eftersom detta e Sverige, så regnar det oftast eller blåser. Det kan ju bli förorenat, tänk på det jävla omtalade klimathotet. Ska det va så jävla svårt att lägga brödet i kartongen. Det får ju plats!

Idag råkade jag ut före både 1an o 2an. När jag kom dit och skulle betala, fick han veta att han lever. De andra som satt därinne, trodde säkert jag va värsta psycot. Nån gång får det va nog. Jag tar inte vad som helst. Visst jag hade kunnat låtsas som ingenting, jag e ju svensk, men inte den här gången. Då hade jag retat mig på det hela kvällen. Så nu fick jag säga va jag ville ha sagt, och nu e jag nöjd.

Händer det enough med småsaker så exploderar man till sist. Man kan inte samla på sig hur mkt som helst. Bättre att säga till vid varje tillfälle, med viss risk att tas som surkärring, och få det överstökat :)

Hur brukar ni göra när såna saker händer?

Enjoy!

En annan del av Köping

En annan del av Köping är ett av mina favvoprogge. Så klockrent. Tobbe e underhållning på hög nivå:

 




Va tycker ni om programmet?

Enjoy!

Frukost

Godmorgon. Söndag idag. Hur mår ni? Själv är jag hungrig som bara den. Måste få lite mat i mig innan jag börjar dagen. Detta blir min frulle, kokt ägg på kavringmacka. Oboy blir det också :) hur ser er söndagsfrukost ut?

image37

Enjoy!

Myskväll :)

Javisst, blir hemmakväll så jag ska bara ta det lugnt och mysa. Orkar inte göra nåt vettigare. Alldeles för kallt ute, för att man ska bli sugen på att lämna lägenheten ^^ Nu tror ni säkert att jag ska ha myskväll med min pojkvän, men icke. Jag har faktiskt ingen. Jag är singel och trivs så bra med det.  Hur mycket jag än gillar att umgås med kompisar, festa och va social, så tycker jag om att sitta hemma och ta det lugnt. Är lite av en periodare när det gäller festande o supande. Det ska gärna va 50/50

Jag är en sån människa som behöver tid för mig själv. Bara behöva tänka på mig själv, och kunna bestämma helt o hållet vad jag ska göra. Inte behöva fråga, va tycker du, va vill du göra?  Slippa visa hänsyn. Ha min gottepåse för mig själv. Hihi. Visst, lite ego är man väl, men inget fel med det. Right? Lite kvalitetstid med sig själv måste man unna sig ibland.

Så hur ensammyser jag då? Jo, jag har of course riktiga myskläder. Gärna rosa o barnsliga ^^ Är man hemma själv, behöver man inte va så häftig. Man kan klä sig som en femåring, utan att skämmas haha. Käkar god mat o en massa gottis. Ligger och brer (skånskt uttal av breder) ut mig över hela soffan. Nu har jag nyss duschat o haft en ansiktsmask i fejset alldeles för länge, känner riktigt hur den har stelnat. Kan knappt göra munnen. Måste skölja av den! Sen blir det att måla på nytt nagellack ;)

Har fixat lite olika filmer, så tänkte ha ett movierace nu :) Slänger in ett bild på min supercoola outfit:

image34


Och ja, ni ser rätt. Det är My little pony, och rosa hjärtan, på mina rosa tights ;) gillas dem?

Enjoy!

Påskägg

Sådär nu ska jag strax bege mig hem till morsan. Syrran o hennes pojkvän kommer också dit. Får se om de blir glada när de får mina påskägg. Blir så godissugen när jag ser dem, blir inte ni det? Har redan nallat några bitar :)

image31

Enjoy!

Rent hus?

Brukar som sagt kolla på Rent hus, som går på tv4. Fattar inte hur de kan leva så grisigt, liksom städar man inte efter sig? Jag har själv lite svårt att hålla ordning på mina saker, men jag har ändå alltid fräscht hemma. Därför blev jag lite chockad när jag såg min spis idag. Lagade spaggetti & köttfärssås tidigare i veckan, och det went crazy. Total katastrof, det mesta hamnade utanför grytan. Var tvungen att fota svineriet, före och efter. Och detta är då efter första och andra städningen. Vågar inte visa hur det såg ut från början:


image29

image30


Brukar era spisar också se ut så här ibland?

Enjoy!


Prison Break

Äntligen!!! Så länge jag har väntat. Fick nyss veta att Prison Break börjar igen den 31 mars. Weeeeehoooo :) Egentligen följer jag inte serier, tycker det är tråkigt och tidskrävande. Men PB kan jag inte vara utan. Var helt fast redan efter första avsnittet. Så spännande. Sitter som på nålar under hela programmet. Att Wentworth Miller är den sexigaste skådisen ever, gör ju inte saken sämre ;) eller va tycker ni?

image27


Enjoy!

Bloggdesign - hjälp?!

Så, nu börjar det likna nåt. Lite chockad att jag ens klarat av detta. Älskar svart o grått, gärna i kombination med rosa. Och det har jag nu ordnat :) Bara en sak jag inte reder ut. Jag vill ha vit bakgrund i mina inlägg och i headern (som jag har nu), men sen vill jag ha grå bakgrund runt om det. Typ som en ram. Har redan testat att lägga in bakgrundsbilder, men det klarade jag inte av. Så tänkte att det kanske var lättare att bara ändra bakrundsfärg. Men ändrar jag bakgrundsfärgen nu, ändras ju allt, det är ju bara själva "ramen" jag vill byta färg på. Nån snäll människa som kan hjälpa mig? Hade varit super om jag lyckas fixa det också :)

Enjoy!

Juno

Godmorgon, läget? Vaknade kl.7, och var jättepigg, weird. När man måste upp tidigt, känner man sig jättettrött, och när man äntligen kan sova länge, vaknar man tidigt. Hur som helst är det skönt att vara ledig idag. Begravde mig under täcket i soffan o kollade på Juno. Provade se den tidgare men råkade slockna, men denna gången orkade jag faktiskt se hela. Riktigt bra film. Lite udda, men ändå fängslande. Ni borde se den.

image26


Enjoy!

Pizza

Så nu är pizzan klar. Har även suttit och fyllt några påskägg med godis. Kändes som man var fem år igen. Stoppade likadana godisar och lika många i varje ägg. Fick räkna o ha mig. Ska träffa lite folk imorgon o tänkte ge dem varsitt ägg. Sånt blir man alltid glad över. Nu ska jag smaka på pizzan. Slänger in en före och en efter bild:

image24
















image25

















Enjoy!

Ledig

Äntligen lite ledighet. Efterlängtad och välbehövd. Riktigt gott att jobba idag. Kändes lite som sista dagen innnan sommarlovet eller nåt. Schysst stämning och lite att göra. Fick påskägg och alla tramsade mest omkring. Var en vända på Friskis nyss och körde ett stryketräningspass. Gick bra. Så nu e det fritt fram att kränga en massa i helgen. Ska börja med att göra egen pizza. Sen blir det annat onyttigt som jag handlade på Maxi. Hörs senare.

Enjoy!


Pannkakor

Fick ett ryck och fixade pannkakor. Sista dan på jobb imorgon, nu innan helgen, så ville lyxa till det. Finns inget bättre än att ha god lunch med sig på jobb. Pannkakor med en massa grädde o sylt, är en riktig höjdare.


image23

Jag är riktigt grym på att laga mat and I love it. Men en sak klarar jag bara inte av. Förmågan att få det att se gott ut o tilltalande. Jag är mer den typen som bara slänger upp en portion på tallriken, utan att direkt tänka hur jag lägger det. Det ska ju ändå bara ätas upp direkt. Men visst blir man gladare av ett fint upplägg, eller va tycker ni? Men gott blir det ändå. Och kom ihåg, utseendet är inte det viktigaste. Hihi.

Enjoy!

I love yoga

Så, nu är jag hemma igen efter yogan. Riktigt härligt. Känner mig så lugn och harmonisk. Måste bara berätta en sak, kom att tänka på det nu. Hanna. Det är en (eller var) kompis som gick på yoga. Och som jag trimmade skiten ur henne. Då tyckte jag att det var megalöjligt att gå på yoga. Liksom bara töntar och old folks pysslade med sånt. Hon var stressad i plugget och var tvungen att gå på yoga för att lära sig att inte vara så stirrig 24/7. Jag gapskrattade varenda gång hon kom gåendes med sina träningskläder.

Men så fick jag själv en massa problem med magen pga av stress, och då fick jag rådet av min läkare att testa yoga. Så sant som det var sagt. Jag gick faktiskt dit. Var ju tvungen att ge det en chans. Det är nog det bästa jag gjort, i alla fall hälsomässigt. Borde kanske inte ha retat Hanna haha. Det går inte att beskriva, men man blir så lugn och lycklig på nåt sätt. All stress och oro förvinner. En del fixar värsta fyllan och upplever lyckorus, andra går på yoga. Jag får nog ta 50/50. Båda gör susen ;)

Enjoy!


Yoga

Har riktigt brådis nu, måste rusa. Yogan börjar om 5 min. Känns weird att stressa livet ur sig till ett yoga-pass, där meningen är att man ska stressa ner och komma ner i varv. But hey, schizo is my middlename. Återkommer senare.


Slänger in en bild på min dvärghamster Lily:

image21

Söt, va?

Enjoy!

Bloggdesign?

Min blogg led av trisse, så jag fick för mig att ändra lite. Läste en bloggdesignsguide, och testade lite. Jag är skittrött och ska sova, men detta fick mig att fastna. Riktigt roligt ju. Fick iaf ändrat bakgrundsfärg och texttyp. Men blir inte rikgigt klok på hur man får rätt färg. Jag hatar nämnligen lila. Usch. Men det får bli morgondagens problems. Nu ska jag sova. Känns inte så jätteinspirerande att veta att man ska upp halv fem imorgon. Men det blir säkert bra.

Enjoy!


Trött

Sorry för usel uppdatering, men jag har bara inte orkat. Känner mig helt slut. Behöver ta det lugnt idag. Haft några tuffa dagar på jobb, och mycket att fixa med hemma. Men håll ut, imorgon kommer ett schysst inlägg. För imorgon ska jag gå på yoga. Det brukar göra susen när jag känner mig trött o hängig. Man blir så lugn och avslappnad.

Bjussar på en old pic där jag sover;

image13

Kollar man riktigt noga ser man att jag har torkad tandkräm runt munnen. Lyckat. Men som sagt, är man snygg så är man.

Enjoy!

Dagens tv/film glottande

Såg ju The Terminal idag. Började bra, men jag hade nog lite för höga förväntningar. Ganska långtradig och enformig. Inte riktigt vad jag väntat mig. Men efter 1 1/2 h hade jag genomlidit den. Satt o retade mig på en massa småsaker. Tom Hanks är i vanliga fall en favvo, men för guds skull varför envisades han med att spela hjulbent? Varför pratade han som ett dreggelfreak? You tell me.

Efter den filmen, blev det Klass 9A på ettan. Herregud så menigslös serie. Trots det kollar jag varje vecka. Handlar om en av Sveriges sämsta niondeklass. Bara gastar som inte bryr sig om skolan eller sina betyg. Losers. Gör hellre en serie om Sveriges bästa elever, de förtjänar i alla fall det, o har vett att kämpa i skolan. En kille hade 145 poäng och ville komma i på en linje där man skulle ha minst 250 poäng. Ge upp för fan. Du har ändå inte en chans att få det dubbla på en termin. Du borde tänkt dig för tidigare. Och don´t forget the parents.

Hur kan man låta sina barn va så kassa? Är nu ungarna dåliga, får man ju hjälpa dem med läxor, skolarbeten osv varje dag. Inte bara hoppas på det bästa, som en förälder sa på syomötet. Det gäller at vara åtminstone en smula realistisk. Visst, alla kan inte bli allt, och alla är inte lika duktiga, eller har lika lätt att lära sig. Men alla kan fanimej försöka, och också göra sitt bästa. Det kallas motivation och visat intresse. Fast de orden har de väl aldrig hört förr. Eller så vet de inte vad de betyder. Illa. Men kul att IV blivit ett sånt poppis progge. Det är trots allt bättre att de går i nån skola, än ingen alls. Eller steker burgare.

Enjoy!


The Terminal

image10


Äntligen har jag lyckats fixa filmen The Terminal. Den är reality-baserad och därför lockar den mig. Tycker att människors livsöden, och överlevnadsinstinkt, är så olika, och därför väldigt intressanta. Dock orkar jag inte glotta på den ikväll, så det står högst upp på morgondagens to do-list. Känner mig sleten efter helgen, och sätter jag igång en film, somnar jag garanterat efter en kvart. Onödigt. Så satsar på att lägga mig tidigt ikväll, sticka hem direkt efter jobb, slänga mig i soffan och glotta The Terminal. Godnatt.

Enjoy!


Tattoo

Här kommer lite bilder på några av mina tatts. Börjar med vänster arm:

image6image7image8image9

Artist: Johan
Studio: Evil Twins, Helsingborg

Enjoy!

Outsiders

Brukade va mitt favvoprogge of all times, men nu börjar jag undra. Faschineras av udda människor och tycker det är väldigt intressant, men det får väl finnas gränser. Ok att det handlar om 500kilos människor osv, men nu på senaste har det spårat ur totally. Tex "pony play", va fan e det för påhitt? Att det finns folk som vill klä ut sig till hästar. Och som i dagens avsnitt. En brutta hade frivilligt valt att kapa båda benen. For what reason liksom? Och att det sen finns läkare som går med på att utföra sådana vansinninga operationer. Hujedamig säger jag bara. Knepigt.

Enjoy!


Jobb

Har nu funderat fram o tillbaka sen igår, tyvärr utan att ha kommit fram till något vettigt. Jobbigt. Har jobbat som brevbärare på Posten nu i 2 1/2 år, tog studenten 2005. Jag trivs jättebra, men inte lika bra som jag gjorde förut. Innan kände jag att jag lätt hade kunnat stanna livet ut på Posten. Ska du ha det skitjobbet resten av livet?! Ja det ska jag bannemej. Visst det är bara Posten, men det har passat mig perfekt. Har testat en massa olika jobb tidigare, men har sagt upp mig nästan direkt. Det har liksom inte känts bra. Visst det är dåligt betalt, men pengar är inget jag prioriterar. Pengar betyder inget, så länge man inte är lycklig.

Det lärde jag mig när jag jobbade i Danmark. Jag tog en paus från svenska posten förra våren, och jobbade några månader på Post Danmark i Helsingör. Jag tjänade dubbelt så mycket som jag gjorde i Sverige, men jag var inte lycklig. Jag mådde jättedåligt och fick ångest. Det är det värsta jag nånsin varit med om. Det jobbet knäckte mig totalt. Och då är jag ändå en ganska stark person. Det fick mig att inse hur mycket mitt gamla jobb betydde, och därför gick jag tillbaka.

Jag var nöjd. Men nu på senare tid har jag börjat tröttna. Ganska rejält. Tycker inte jag får ut så mycket av mitt jobb. Visst jag har jätteroligt med mina kolleger, schysstare folk får man leta efter, får kondiotion, bra arbetstider, men mer då? Det är ingen utmaning för mig. Jag vill gärna ha lite motstånd. Jag har alltid tyckt att det är viktigt att ha en utbildning. Jag vill plugga, jag vill bli nåt mer. Men varför o vad?

Har hittat hur många olika utbildningar som helst, jag skulle egentligen kunna plugga vad som helst, bara för pluggandets skull. Älskar att lära mig nya saker. Tycker det är intressant o spännande. Men det räcker inet att hitta en intressant utbildning, det är ju en fördel om man vill jobba med det man har pluggat. Tänker jag efter, finns det nog inte så många jobb jag kan tänka mig. Inte att ha resten av livet i alla fall. Många roliha utbildningar, en inte lika många roliga yrken. What to do?

Hade jag haft en jobb jag vantrivts med, eller varit arbetslös, hade jag nog haft en helt annan inställning till plugg. Då hade jag inte tvekat o velat så mycket. Då hade man bara gett det en chans, hade inte behövt offra något. Nu känns det som att det står så mycket på spel. Jag har kommit in på utbildningar varje termin som jag sökt, men sen bangat ur när det närmat sig. Varför?

På vintern, hatar jag mitt jobb, och är pluggsugen. Men sen kommer sommaren, och då har jag världens drömjobb, o då känns plugg så avlägset. Usch jag blir inte riktigt klok på detta. Skulle kunna go on och mala om detta forever. Trötta mig.

Nu ska jag fixa käk och glotta lite tv. Behöver ett break. Får återkomma senare.

Enjoy!

Jobb eller plugg?

Var och hämtade en massa kataloger till högskolor idag. Bläddrar som bara den, och försöker hitta någon intressant utbildning. Vill jag eller vill jag inte? Håller på att bli knäpp, vet inte riktigt hur jag ska göra. Ska jag eller ska jag inte? Ja eller nej? Men ska sova nu, då blir det att tänka över saken lite mer. Fortsättning följer imorgon. Hoppas jag har kommit fram till något då. Eller i alla fall att allt känns lite ljusare. Beslutsångest big time.

Enjoy!


Blood Diamond - Backstreet Boys

Glottade nyss klart på filmen Blood Diamond med Leonardo DiCaprio och Samuel L Jackson. Gillar som sagt inte denna sortens film, i vanliga fall. Men eftersom Leo var min första kändisförälskelse, så blev jag lite nostalgisk o var tvungen att se filmen. Eller vänta lite nu, Killarna i Bsb kom nog före Leo? Eller var det killarna i Hanson? Taylor var snyggaste av dem. Har inte så stor koll nu längre på alla boybandsen från 90talet. Men på den tiden hade jag stenkoll, och alla mina väggar var tapetserade med bilder på dem. Såklart från tidingen OKEJ!

image5

Shit, som man förändras. Nu hade jag aldrig fastnat för den sortens musik. Men då gjorde jag det, och det var bra. Backstreet Boys spelar ju i Sverige, nu i vår. Och inte lite sugen är jag heller. Det är minnen som är ovärderliga. Tyvärr har jag ingen att dra med mig upp till Sthlm. Alla som gillade dem då, har "växt" ifrån det. Eller så tycker de att det blir för dyrt. Herregud, klart man har blivit vuxen, men kan man inte göra det för gamla tiders skull liksom? Pengar är inget problem, offrade jag flera år på dem, bla med att köpa skivor, t-shirts, affischer, tidningar o samlarbilder, så kan jag väl lägga lite gryn på en konsert. Då hade man kunnat döda för att få dem IRL, men då var man för liten o fick inte för Mamma. De flesta som går på konserten lär ju vara i vår ålder. Det var ju VI som avgudade dem. Då är det väl VI som ska se dem? Får se vad som händer, men jag lär väl inte få uppleva nån nostalgikonsert. Synd.

image4


Åter till Blood Diamond. Filmen var mycket bra, men väldigt hemsk o sorglig. Blev ledsen och ganska rädd. Även om denna film kanske inte är verklig, så var det mycket i filmen som var hämtat direkt ur verkligheten. Hemskt.

Enjoy

Vinter

Jag hatar vinter o kyla mer än allt annat. Att frysa häcken av sig är ingen höjdare. Bor man i Skåne, brukar man slippa all snöskit, o än så länge har vintern varit skitbra, bästa vintern ever. Både privat o jobbmässigt. En brevbärares värsta mardröm är snö/regn/halka/storm. Har fått för mig att jag ska börja cykla till jobb. Har tidigare åkt buss, men tänkte spara lite pengar o samtidigt förbättra konditionen. Med min osunda liv, o alla mina laster, tackar nog inte kroppen nej till lite sånt. I alla fall, innan jag skulle sticka imorse gick jag ut på balkongen för att checka vädret. Svinkallt, men uppehållsväder, lite snö på marken. No problems tänkte jag. Ojoj så fel jag hade. Kom ner o skulle låsa upp cykeln. Då har cykellåset bannemej fryst fast?! Vansinnig var bara förnamnet, och att jag redan va sent ute, gjorde inte saken bättre. Försökte ändå köra in nyckeln, men med lite våld knäcktes den. Orka. Så rusade upp i lägenheten o hämtade varmvatten. Hällde det på låset, som till sist gick att öppna. Efter endast ett par meters cyklande inser jag att det e glashalt, och en massa hård is på marken. Blåmärken o punka here I come.

Det värsta av allt; växlarna hade fryst fast, o givetvis i femmans växel. Helsingborg har många helvetesbackar, o jag ska uppför alla innan jag kommer till jobb. Grät, frös o var jävligt förbannad. Tänkte hela tiden ge upp, bara slänga cykeln i ett dike, o ta bussen hem. Jobbet är redan krävande som det är, men när vägen till jobb är värre än själva jobbet börjar man fundera. Va fan håller man på med??

Väl inne på jobbparkeringen trodde jag att vansinnet var över, men icke. Precis när jag ska hoppa av cykeln för att  köra in den i garaget, glider jag som en polsk konståkningsstjärna i marken. Bra jobbat. Genomsvettig, rödfrusna fingrar och med snor i hela fejset började jag min arbetsdag. Härligt.

Enjoy!

Ny tv!

Yes, jag har köpt en ny tv! Haha den var rolig, va? Alla som känner mig vet att jag aldrig skulle lägga pengar på en ny tv. Jag kollar nästan aldrig, och gör jag det, spelar bildstorleken ingen roll. 14" eller 32" , typ samma sak för mig. Hade innan en 20" som funkat jättebra, men så hade min bror en 28" han ville bli av med. 300 spänn senare står den nu i mitt vardagsrum. Ja, en TJOCK-TV såklart. Visst, en platt-tv hade jag inte tackat nej till, om jag fått den gratis. Men det är inget jag betalar för.

Materiella saker blir man inte lycklig av, eller rättare sagt, jag blir inte lycklig av det. Det jag unnar mig är tattoos, god mat, nöjen, resor, tidningsprenumerationer (älskar att läsa sånt). Hänt Bild, Veckans nu, Veckorevyn, Cosmopolitan, Glamour, Kalle Anka + olika tattootidningar. You name it, I have it. Fast det är ju upp till var och en, beror på vad man väljer att prioritera. Så länge man är lycklig, e det lugnt.

Åter till tvn. Nu har jag 4 st tv. Jag bor i en 2a, så egentligen behöver jag bara 2 st. En i sovrummet och en i vardagsrummet. Får väl försöka sälja vidare dem. Annars åker de in i mitt förråd. Och då blir jag garanterat av med dem. Grannar med låååååååånga fingrar is the shit. Dårar.

Enjoy!

Lista

Bara för att jag hatar listor, så kommer här en klassisk meningslös bloggutfyllnadslista. Ska bli exciting och se om någon orkar läsa den:


DAGENS:

Klädsel: Mjukisbyxor, linne (standard söndag-/bakisoutfit)
Frisyr: Slarvigt uppsatt aka knullrufs
Låt: Yves Larock - Rise up 
Tv: Miami Ink senare ikväll 
Tråkigaste: Hela dagen än så länge 
Roligaste: Min "nya" tv

FAVORIT:
Rum i huset: Vardagsrummet
Typ av musik: Dropkick Murphy´s, Flogging Molly, Queen, Scorpions
Parfym: Hugo Boss - Deep Red
Månad: Juni, juli, augusti
Mat: Lax, potatis o gräddfil
Dricka: Pepsi
Godis: Snusklubbor
Tidning: Tattoomagazine
Film: Americam Pie-filmerna
Skådis: Richard Gere (sexy!!)
Djur: Min dvärghamster Lily

DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit: Nej
Köpt någonting: Massa på Ikea o nya brillor
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Jadå
Sagt "jag älskar dig": Tror jag sa det till Mamma när hon ringde <3
Träffat någon ny: Haha det gör jag väl alltid
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Bara mitt duntäcke :P
Kissed someone: Nej
Ätit: För mkt för att orka rabbla upp här

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng: Mange?
Såg dig gråta: Haha min chef, jag blev vansinnig och kunde inte låta bli
Fick dig att gråta: Min chef
Fick dig att börja skratta: Fredde
Du gick på bio med: Jeppe
Du gick på stan med: Syrran
Skickade e-mail till dig: Linda
Skickade ett sms till dig: Jimmie
Skickade senast ett lunarinlägg till dig: Har inte lunar. Längre.

Enjoy!


Tvätta

Imorse såg det ut at bli en riktig hopplös tråksöndag. Men jag fixade till värsta lyxfrullen och blev på skitbra humör. Det här kan bli riktigt nice tänkte jag. Släpade ner all min smutstvätt 4 trappor för att tvätta. Va händer då? Jo någon jävel har snott min tvättid. Man blir inte lite vansinnig. Jag kokade och kände mig mer o mer förbannad. Att folk inte kan sköta sig. Kan man inte det får man fan bo i hus. När man bor i lägenhet, får man i alla fall visa lite respekt. detta är absolut inte första gången mina grannar cp:ar sig. Har haft inbrott i mitt källarförråd, i mitt vindsförråd, och min cykel har blivit stulen. Nån fantasibrist lider de inte av har jag märkt. Riktigt kreativa och påhittiga grannar. Undrar vad som händer nästa gång. Blir inte förvånad längre. Men åter till tvättningen; så 18 möjliga misstänkta idioter fanns det, så antingen hade jag kunnat ringa på allas dörr o fråga vem som var skyldig. Eller hade jag kunnat bryta mig in i tvättstugan o tömt maskinerna. Hde inte känts helt fel. Men orka. Det är inte värt det. Så nu får det bli smutsiga jobbkläder imorgon. Fräscht!!

Enjoy!

Söndag

Söndag idag. Utan tvekan är detta veckans värsta dag. Boring, boring, boring. Morgonpigg som jag är vaknade jag kl halv nio. Spelar ingen roll hur sent jag lägger mig, på helgerna vaknar jag alltid early. Hade hellre sovit halva dagen, men det funkar inte för mig. Brukar träna på gymmet vid elva. Skönt start på dagen med träning o sen en massa bastande. Så känner man sig nyttig och glad. Men idag orkar jag bara inte. Ska tvätta senare och handla käk. Så dagens planering ser ut som följande:

Vakna tidigt. Ha tradigt. Sitta vid datorn, Ha tradigt. Kolla lite tv. Ha tradigt. Glotta film. Sen somna om o vakna too late. Stressa till affären för att hinna handla innan stänging. Tvätta. Äta. Tv. Sova

Givande dag, va? Har man ett intressant liv så har man (........eller inte).

Enjoy!

RSS 2.0