Läggdags

Nu har klockan återigen passerat 22. Jag ska ju för guds skull upp kl5 imorgon! Innan gick jag alltid o la mig vid 21. Har aldrig varit nån kvällsmänniska, så det har funkat bra. Men va fasiken har hänt nu på senaste? Sitter uppe o glottar tv till mittinatten. Sen släpar jag mig upp som en zombie på morgonen. Nej jag ska bannemej intala mig att jag fortfarande e 7 år, och inte får va uppe längre än kl20. Och på den tiden var det en plåga, för mitt barndomsfavvoprogge of all times var ju Rederiet, och det började ju kl20! Jaja whatever, sweet dreams o godnatt!

Enjoy!

This is England

image3


Denna film handlar om 12-åriga Shaun. Han bor ensam med sin mamma i 80-talets England. Hans pappa dog i Falklandskriget. Shaun blir mobbad i skolan av alla, och är alllänt olycklig. En dag på väg hem från skolan, träffar han några äldre skins och blir kompis med dem. Hela hans liv o tillvaro förändras. Omedvetet dras Shaun in i hela deras livsstil, han ändrar klädstil, rakar av sig håret, och får andra åsikter. Det kan bara leda åt ett håll, och det spårar ur tolalt. Oskyldig smygrasism som utvecklas till rent hat.

En väldigt sorglig, och tagisk film. Mina ögon var helt vattniga när filmen slutade. Jag är normalt sett ingen filmlipare, så detta kändes lite weird. Tur jag kollade ensam haha. Men det kan kanske också bero på att jag nästan bara kollar på romantiska komedier, vanliga komedier, high school-filmer, tjejfilmer, äventyrsfilmer och tecknat;) Sen gillar jag även att kolla på verklighetsbaserade filmer och dokumentärer.

Men This is England är en bra film. Man får sig en inblick i den sortens livsstil, och man får även sig en tankeställare. Goodie!

Enjoy!

Rent hus

Har precis suttit klistrad framför tvn och kollat på tv4:s nya program, Rent hus. Handlar om två städtanter som ska göra hembesök hos Sveriges största grisar, och hjälpa dem och röja i deras hem. Hur fan kan man leva så? Hur kan man vara så grisig? Jag satt och gapade med munnen, trodde nästan ögonen skulle ploppa ut. Blev så chockad. Usch. Svineri!! I kylen hade han ett margarinpaket som hade bäst före-datum, 1995!!! Lax, där datumet gått ut 2001. Massa hundmat liggandes i röran. Och snuskhummern hade inte ens någon hund. Hmm. Massa teknikprylar, som var trasiga, eller inte användes.

Trodde jag var grisig, men detta tar priset. Visst, jag diskar inte varje dag, och äter jag i vardagsrummet, plockar jag kanske inte undan direkt. Slänger kanske min smutstvätt på golvet, istället för i tvättkorgen. MEN efter ett tag, tar man ju tag i det. Nån måtta får det ju vara! Och visst, ofta sparar jag totalt onödiga prylar, och tänker att de kan va bra o ha. Men när då? Har man inte använt en pryl/klädesplagg det senaste året, kan man bannemej leva utan det forever. Jaja, ska bli spännande och se nästa progge. Can´t wait.

Enjoy!

Inspiration

Mina ögon e fortfarande fastklistrande på andras bloggar, men ska försöka slita mig, och skriva nåt vettigt här. Men vad ska man skriva? Så fort jag öppnar munnen, kommer det bara massa skit, inte något vettigt för fem öre. Men jag ska sla göra ett försök. Nu ska jag ta ett bad och fixa lite käk, sen kommer ett dunderinlägg. Tänkte presentera mig för er läsare. Så ni kan få en uppfattning, vem jag är osv. Men som sagt, bad o käk, sen drakskepp.blogg.se ;)

Enjoy!


Hej!!

Hej och välkommen till min nya blogg! Eftersom jag spenderar way to much time åt bloggläsning, så tänkte jag passa på att blogga lite själv på samma gång.

Enjoy!

RSS 2.0