Uppdatering

Ojdå. Direkt när jag skrivit det förra inlägget ringde brorsan och frågade om jag skulle med på minigolf. Självklart skulle jag ju det. Så där sket det sig med allt jag hade lovat mig själv att göra idag. Synd men skönt. Då får det väl bli av imorgon istället. Nu blir det filmglottande och glassätande.

Enjoy!


Söndag

Trött som bara den är jag. Idag också. Ska käka frulle snart och sen komma igång. Idag ska det tvättas big time. Pallar inte ha en massa smutsiga kläder med mig till nya lägenheten. Lika bra att fixa allt här. Ska även rensa mina garderober. Har så mycket skit jag inte använder. Men har svårt att göra mig av med saker. Men en ensam person behöver inte ha åtta överfyllda garderober. Det är inte riktigt friskt. Så ska försöka bara göra mig av med allt jag inte använder så ofta. Eller det jag inte använt det senaste året.

Ska även rensa bort en massa andra saker. Prylar jag inte använder. Folk brukar kalla mig lat, men jag skulle snarare säga att jag är sentimental. Alla mina saker har speciell betydelse för mig. Sen om det är en bortförklaring för att ha kvar den, vet jag inte. Jag är en samlare har jag kommit fram till. Alltså inte en sån som de har gjort reportage om i Outsiders. Shit där var en kille som inte kunde förmå sig att göra sig av med saker. Han hade samlat sin egen avföring från de tre senaste åren. Den förvarade han i tomma mjölkkartonger i garaget och trädgården. Nasty! I det fallet hade det gått lite för långt haha.

Jag är mer en sån samlare som sparar på saker. Tycker att allt kan "vara bra att ha". Liksom man vet aldrig när man behöver något. Och det är ju onödigt att riskera att slänge något man kan komma att behöva i framtiden. Men även här måste det finnas gränser. Så idag ska jag även ta tag i mitt beteende. Hade det funnits Samlarfällan (en sorts variant av Lyxfällan, fast för slarviga och prylmänniskor), hade jag lätt kunnat ställa upp där. 

Nej nu har jag inte tid att häcka här mer. Uppdaterar senare hur det gick med allt.

Enjoy!


Enough!

Imorgon jobbar jag min sista dag på Posten. Har fått nog. Känner att jag vill göra något annat med mitt liv. Kanske inte så konstigt efter tre år. Känns ändå lite konstigt att bara sluta sådär, men det är nog dags att gå vidare. Så det ska firas!!

Vad ska jag göra istället då?? Jo, först ska jag unna mig ett par veckors semester och vila upp mig. Ska även flytta till min nya lägenhet. Därefter blir det plugg!! Ja, tro det eller ej. Nu är det dags för mig att bruka allvar. Om två veckor börjar jag läsa på Malmö Högskola! Jag är redan lite smått nervös. Men det ska säkert gå bra!

Nog för att jag är en lat jävel och saknar självdisciplin, men hur rimligt är det att kunna blogga när man jobbat som en jude och haft samma dygnsrytm som en pensionär?? Jobba. Sova. Jobba. Ingen bra kombination. Gått upp klockan fyra varje morgon och sen suttit uppe till elva på kvällen. Morgonmänniska i all ära, men även jag har en gräns. Vad hände med mina mänskliga rättigheter liksom? Jag har varit trött. Jag ÄR trött. T - R - Ö - T -  T !

Stina Li Och Kissekatten däremot, har all energi och tid i världen. De hinner göra saker om dagarna som de kan blogga om. Eller ja, Kissie verkar ha fullt upp med att ha the time of her life, medan Stina bara sitter hemma och klappar sina hundar. Inte konstigt att den sistnämnda kan klämma fram så många inlägg varje dag. No hard feelings.

Nu är det sovdags för mig. Sista gången på ett bra tag som jag frivilligt kommer ställa klockan på fyra:)

Enjoy!


Here we go again

Bloggen har haft sommarlov. Tre månader. Hujedamig, längsta lovet i mannaminne. Men nu är det slut med det. Jag har under tiden lyckats samla på mig en del ilska och irritationsbjekt, så några inlägg ska jag nog kunna skrapa fram utan problem. Materialet finns där, nu är det bara inspirationen som ska fram.

Enjoy!


RSS 2.0